vrijdag 8 september 2017

ZOMERWORKSHOP WATER (Park16hvn)

De projectorganisatie van het Kleine Avonturenpark organiseert samen met Mathilde Wansdronk van Ekodomus twee keer een zomerworkshop WATER in Park Zestienhoven. We bouwen van pallets samen een brug. Je mag ook voor jezelf een vlot bouwen. Neem dan je vader of moeder mee om te helpen ; ) De workshop wordt (in eerste instantie) gegeven voor kinderen die wonen in Overschie.

DATUM
2 september 2017 - 12.00-16.00
9 september 2017 - 12.00-16.00

DEELNAME
Deelname kost € 2,50
Wil je mee doen?
Meld je vooraf aan via hetkleineavonturenpark@gmail.com.
Je kunt je aanmelden door je naam, leeftijd, adres door te geven en een kopie van je zwemdiploma mee te sturen. Komt je vader of moeder mee om te helpen, laat het ons even weten.

VRIJWILLIGERS
Heb je zin om te helpen de worskhop te begeleiden door te helpen de brug te bouwen, limonade en koffie/thee te schenken? Meldt je aan als vrijwilliger via hetkleineavonturenpark@gmail.nl. Naast algemene begeleiders, zijn we ook nog op zoek naar een een vrijwilliger met een EHBO diploma die aanwezig wil zijn en of actief wil helpen met de workshop.

LOCATIE: plas Buys Ballotlaan | Linneaushof - Park Zestienhoven Rotterdam Overschie

De workshop is financieel mogelijk door een bijdrage uit het budget voor bewonersinitiatieven van Gemeente Rotterdam en een vrijwillige bijdrage van de organisatoren.