donderdag 22 november 2018

Mini-onderzoek naar de effecten van natuur/groen | VRIJWILLIGERS GEZOCHT!


Nieuwsgierig, maatschappelijke betrokken, zorgvuldig, kindvriendelijk, buitenmens....
Herken jij je in deze omschrijving? Lees verder en meld je aan als vrijwilliger!


In opdracht van Natuurreisbureau voor Stedelingen | De Stad Uit doen wij (leiding van het Kleine Avonturenpark) een kleinschalig onderzoek naar de effecten van natuur/groen op de beleving van kinderen. Het onderzoek vindt plaats tijdens de activiteiten van de Stad Uit.

Het eerste deel van het onderzoek is tijdens de Winterspelen aan de Rotte 2018. De eerste editie van de Winterspelen is op zaterdag 8 december a.s. in het Bergse Bos en de twee editie vlak daarna op woensdag 12 december aan de Crooswijkse Bocht.

Voor het begeleiden van de respondenten tijdens het onderzoek zijn wij op zoek naar vrijwilligers. De activiteit duurt van 13.00 tot 16.00. We vragen je minimaal een half uur vooraf en na afloop aanwezig te zijn voor instructies en wat dingen opruimen na afloop.

We zoeken mensen die het leuk vinden om met publiek om te gaan en specifiek met kinderen. Je bent zorgvuldig en geduldig. Je houdt van buiten zijn, bent bewegelijk en kan wel tegen een beetje kou. Het is een pré als je bekend met het doen van onderzoek.
We bieden een aantrekkelijke vergoeding en natuurlijk een beker warme chocomelk en een fruitje voor de vitaminen ; )

Ben je geïnteresseerd en wil je aanmelden? Stuur dan snel een email naar frederique.kreeftenberg@gmail.com.